3 retters menyforslag

3 retters menyforslag

Vi lager 3-retters middager på bestilling.
Her er noen forslag...

Alternativ 1
Forrett: Bryggjens fiskesuppe
Hovedrett: Pannestekt Breiflabb med hummersaus, kokte poteter, smør dampet grønnsaker.
Dessert: Lune skogsbær med is

Alternativ 2
Forrett: Røkt laks og gravlaks
Hovedrett: Fisketallerken med tre forskjellige fiskeretter med tilbehør
Dessert: Crem brulle

Vi lager mange forskjellige retter, ta kontakt på e-post - og vi sender deg et tilbud.

  Åpningstider
Torsdag, Lørdag
LØRDAG 11.11 Stenger vi kl 16.00
Grunnet privat selskap
   Og Søndag
12.00 til 18.00
for-bestilling.png

Menyoversikt

Selvkomponert / Skreddersydd meny

Menyer kan selvfølgelig skreddersys etter gjestens ønske. Ta kontakt med John Einar Solheim eller restaurantsjef...

Les mer
3 retters menyforslag

Vi lager 3-retters middager på bestilling.
Her er noen forslag...

Les mer
Havets festbord

Vi arrangerer flere Havets festbord høsten 2017!

Kontakt oss på 71 26 11 11 eller post@bryggjen.no for bestilli...

Les mer
Julebord

Bestill julebordet 2017 hos oss! Vi har ledige datoer i november og i desember!
Ring 712 61 111 eller send e-post...

Les mer
Buffet

Hver torsdag har vi balldag på Bryggjen i Bud. Vi har da stor buffet med 3 typer ball med mye godt tilbehør. Sø...

Les mer
Selskapslokaler

Bryggjen i Bud har fine lokaler til ditt selskap.
Maritimt miljø i andre etasje, som er veldig populær til bryll...

Les mer
© 2012 | Bryggjen i Bud AS | Tel: +47 71 26 11 11 | E-post: post@bryggjen.no